Boki 13 išao pod nož

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 18 Jul 2011

Makedonski šoumen Boki 13 baš se navukao na plastične operacije! Nakon što je naduvao usta i uradio liposukciju podbratka, makedonski voditelj i pevač odvažio se na još jednu intervenciju – operisao je jagodice!

Kako “Alo!” saznaje, on je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju napumpao taj deo lica pomoću najsavremenije supstance koja se trenutno koristi u estetskoj hirurgiji. Na taj korak Bojan Jovanovski se odlučio zbog predstojećeg koncerta, koji treba da održi krajem ovog meseca na stadionu u Ohridu, a na kojem želi da izgleda što bolje. Vešto oko našeg paparaca “overilo” je Bokija u momentu kada je napuštao prestižnu kliniku u pratnji gospođe Mire, koja  je inače i vlasnica tog  mesta za “ulepšavanje”.
- Da, uradio sam usta, podbradak i jagodice. S obzirom na to da je za moj posao neophodno da uvek budem lep i u fulu, napumpao sam jagodice. Inače, ja ih uopšte nisam imao, pa sam ovim zahvatom dobio ono što sam oduvek želeo, ali samo privremeno jer se supstanca zadržava najviše šest meseci. Zahvatom sam izuzetno zadovoljan, pa ću ih možda napumpati trajno, ali o tom-potom. Međutim, tek nameravam da se sredim! Nakon koncerta, ići ću da operišem stomak, a onda ću da izgledam kao top model – izjavio je ponosni Boki za naš list.
Sudeći po tome koliko se žrtvuje za lepotu, Makedonac će uskoro nadmašiti pevačice. Ruku na srce, i ovako je lepši i stasitiji od mnogih konkurentkinja! A muškarci? Oni su ionako “druga liga”!

Reklame

1 komentar

  1. jasna said on 19/07/2011 at 01:31

    bilo bi mu i pametnije i jeftinije da vodi racuna o zdravom zivotu. ishranu korigovati i provoditi sto vise vremena u teretani uz strucnog trenera………..

Ostavite komentar