Boris Tadić od Dine Merlina dobio ploču na poklon

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 07 Jul 2011

Popularni sarajevski muzičar Dino Merlin rekao je da mu je drago što se susreo a predsednikom Srbije Borisom Tadićem, izjavila je danas predstavnica za štampu Merlinovog tima Vesna Anadree Zaimović.

Zaimovićeva je Tanjugu prenela da je susret Tadića i Merlina u Sarajevu protekao u prijatnoj, prijateljskoj atmosferi i razgovoru o muzici i sportu, što su Tadićevi hobiji. Tadić, koji je juče boravio u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini, proveo je više od sat i po u bašti hotela ”Evropa”, u nezvaničnom razgovoru sa trojicom poznatih Sarajlija – Merlinom, Halidom Bešlićem i fudbalskim stručnjakom Ivicom Osimom.

Merlin je tom prilikom poklonio Tadiću ploču – kolekcionarsko izdanje svog poslednjeg albuma, koje je štampano u samo nekoliko primeraka. Zaimovićeva je dodala i da je popularni muzičar bosanskim medijima rekao da je Tadića upoznao prošle godine, i da mu je drago što ga je ponovo sreo, s obzirom na to da je reč o državniku čiji su ciljevi usmereni ka budućnosti, saradnji između država i prosperitetu u celom regionu. Tadiću, inače rođenom u Sarajevu, uručen je u okviru posete orden Evropskog pokreta u BiH.

Reklame

1 komentar

  1. monte_krista said on 08/07/2011 at 10:52

    A ko je Dina Merlin? Ja sam čula za pevača Dina Merlina, dakle u nominativu mu ime glasi Dino Merlin, a po promenama imenica, kojih imamo 4 vrste, i prezimenu treba promeniti padež. Ako se to ne uradi, pa… Vidimo rezultat. Čoveku ste nametnuli ženski pol.

Ostavite komentar