Dejan Matić preživeo saobraćajnu nezgodu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 27 Jul 2011

Dejan Matić je nedavno, premda ni kriv ni dužan, bio akter saobraćajne nezgode nakon koje je samo bogu mogao da se zahvali što je izvukao živu glavu! Naime, popularni folk pevač je prošle nedelje doživeo udes koji je vrlo lako mogao da se završi kobno, no, na sreću, prošao je bez povreda.

- Dejan se sa dvojicom prijatelja vraćao iz Sarajeva i te večeri je pala neverovatna kiša, pa je samim tim i put bio izuzetno klizav, bukvalno kao da vozite po ledu. Vozač je išao po propisima, ali se u jednom trenutku preprečio šleper, a iz suprotnog smera je išao drugi automobil i nemoguće je bilo izbeći i jedno i drugo. Sam bog ih je pogledao, verujte! Njihov „Audi A8“ zakucao se u šleper, a drugi automobil se skotrljao niz srminu pored puta. Prizor je bio jeziv – započinje priču za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su ljudi u čuđenju gledali kako su iz automobila izašli nepovređeni.
- Bili smo šokirani kada smo shvatili da su svi putnici živi i zdravi i da nema fizičkih posledica, ali šteta na automobilu opisuje koliko je bilo jezivo. Deki je inače uvek pribran i nije paničar, tako da čim je video da su svi u redu, odmah je sa prijateljima otišao do drugog automobila, ali ni u njemu, na sreću, nije bilo povređenih. Sreća je i što su svi bili smireni i na vreme preduzeli sve potrebne mere kako bi se staloženo dogovorili kako će se vratiti u Beograd. Dejan je pozvao svoje prijatelje, koji su odmah došli na lice mesta i posle nekog vremena ih vratili kući – priča naš izvor.
Kada smo povodom ove priče potražili komentar od Matića, on je bio iznenađen našim informacijama.

- Pa kako je moguće da saznate nešto što zna vrlo malo ljudi? Hvala na brizi, ali sada je sve u redu. Hvala dragom bogu pa nas je te večeri pogledao. Sreća je velika pa se sve nije završilo najgore. Prizor i osećaj su jezivi. Ponekad očigledno ne morate da budete krivi da biste tako nešto doživeli. Dlaka sa glave nam ne fali, tako da idemo dalje jači, a neke stvari sigurno iz ovakvih priča naučite – prokomentarisao je Matić za „Alo!“.
S obzirom na ovaj događaj, koji ga je veoma uplašio, pretpostavljamo da će pevač malo prorediti nastupe, zbog kojih je često prinuđen da automobilom prelazi velike razdaljine.

Reklame

Ostavite komentar