Devojka Mladena Radulovića u lezbo akciji

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 Jul 2011

Ako je verovati zlim jezicima koji spekulišu da je maneken Mladen Radulović naklonjen osobama oba pola, onda je, bar što se njega tiče, tačna ona stara „sličan se sličnom raduje“ jer njegova novopečena devojka očigledno voli i žene!

Naime, „Alo!“ je došao do ekskluzivnih fotografija nove izabranice Mladena Radulovića, Sandre Janković, koja se na slikama ljubi i simulira seks sa devojkom.
- Sandra i Mladen su u šemi već izvesno vreme, ali on je, kako sam čuo, dobro upoznat sa tim da Sandra voli i devojke. Mislim da je ona njega privukla zato što je seksi i da su se tu probudile pre svega strasti – priča za „Alo!“ izvor koji je dobro upućen u njihovu vezu.
- Pretpostavljam da mu neće mu biti drago kada vidi fotke u novinama jer će odmah pomisliti kako će se njegove bivše devojke sladiti ovim medijskim eksponiranjem njegove nove izabranice – ispričao je naš izvor.

Jankovićevoj i na „fejsbuk“ profilu stoji da je zainteresovana i za muškarce i za devojke, a piše i da je udata za ženu, te se može zaključiti i da ne skriva svoje seksualne sklonosti?!
U želji da dobijemo komentar Radulovića i Jankovićeve, pokušali smo da kontaktiramo sa njima, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.
Bilo kako bilo, izgleda da se nova Mladenova devojka povela za hitom njegove bivše drage Seke Aleksić „Baš mi se sviđa tvoja devojka“.

Reklame

1 komentar

  1. sani said on 10/08/2011 at 11:11

    Brzo cce se nima u video bahanalije prikljuciti i Mladen Moraju da zarade za krek.

Ostavite komentar