Đole Đogani: Ognjen Amidžić profitira na tuđim mukama

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 Jul 2011

U toku razgovora sa Đoletom novinari Puls magazina su mu postavili pitanje u vezi Ognjena Amidžića na šta je Đole, bez dlake na jeziku dao iskren odgovor.

- Ma boli me du.. za Ognjena Amidžića. Ta njegova emisija je meni u početku bila simpatična I onako, imala je smisla, bilo je i duhovitih stvari da se tu vide, a sta je to sad!? Ispovedaonica! Samo plaču, kukaju, onda on to koristi za svoj rejting i sam to priznaje.

Pa sećate se onda kad je Anabela gostovala, pa je izgovorila razne laži za mene!? Ja sam ga tad pozvao I rekao mu – pa dobro Ognjene brate, kako onako pustiš ženu koja je malo pukla emotivno I daš joj prostora da po meni onako pljuje, a da mene ne pozoveš da i ja kažem šta imam i šta je tu istina… A zamisli, on mi kaže – dobro brate znaš, to je tako, sad je to aktuelno, zbog rejtinga to mora da se radi, I kaže kao tebe ću pozvati kad I ti budeš imao šta da kažeš. Tad sam mu rekao da me boli uvo da bilo kad dođem u njegovu emisiju. Ako to radi da bi digao rejting, onda ta emisija nije ni za šta. Nek se ugleda malo na Ivana Ivanovića. Ono je šoumen i pravi šmeker.

Zar ljudima nije bilo dosta tuđih kukanja, pa kao jedni dižu rejtinge, a drugi prave reklame sebi. E, pa ja se ne plašim da kažem istinu. Ali sam i to uradio na jedan duhovit način…nikoga nisam uvredio – priča Đole, a onda I otkriva još jednu zanimljivost:

- Zato su to prepoznali ljudi koji vrede. Snimio sam emisiju kod Ivana Ivanovića, koja će se emitovati u petak sada. I to je ja mislim dovoljan pokazatelj koliko ja vredim. Ako je jedan Ivan Ivanović posle jednog Stinga, i jednog Novaka Đokovića, ugostio u svojoj emisiji i Đoleta Đoganija, onda mislim da to sve govori o meni – zaključuje Đole za kraj.
I eto sad, mozete Đoleta da volite ili ne, al on covek reče sve, stvarno, bez dlake na jeziku…

Reklame

1 komentar

  1. jasna said on 25/07/2011 at 16:10

    potpuno si u pravu djole. verujem da su mnogi u pocetku sa simpatijama gledali ognjenovu emisiju, ali posle……. niti je pojava, niti je pevac, kakve uopste peva pesme… to je da puknes od smeha, to ne pevaju ni deca u vrticim, neka malo oladi, mozda ce i popraviti misljenje nas mnogih…….

Ostavite komentar