Dragan Marinković Maca opet na sudu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 Jul 2011

Nakon što je Miloš Bojanić čvrsto obećao da će Dragana Marinkovića Macu terati do sudnjeg dana zbog uvreda u “Farmi 2″, izgleda da će i Amela Dervišević, koja je glumca i voditelja tužila za seksualno uznemiravanje, poći Miloševim stopama dok ne istera sve na čistac!   

Amela je podnela tužbu protiv Mace jer ju je 14. decembra 2005. na pijaci u Sarajevu prolaznik Zdenko Jovanović uhvatio za stražnjicu i za to dobio 20 konvertibilnih maraka. Novac mu je dao Maca, pošto je kamera ovaj događaj snimala za njegovu emisiju “Niko kao ja”, prenosi Alo.

Emisija je prikazana 1. januara 2006., nakon čega je Dervišević podnela prijavu zbog narušenog ugleda, posebno pred decom i suprugom, te zbog smanjenog samopoštovanja, samopouzdanja i poverenja u druge ljude.

Iako je Kantonalni sud u Sarajevu ovim povodom Marinkovića već osudio, Amela je uputila žalbu čim je istekla uslovna kazna od dve godine, pa mu je tako sud uputio javni poziv za glavnu raspravu, koja je zakazana za 3. oktobar ove godine, a sve radi naknade nematerijalne štete u visini od 15.000 evra.

- Ne znam šta više hoće od mene! Mislio sam da je sve završeno. Na sve ovo vrlo čudno gledam, isto kao i kada sam bio neopravdano optužen. Neka me tuže dokle hoće, neću doći na sud, kaže Marinković.

Reklame

Ostavite komentar