Dunja Ilić na meti hakera

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 15 Jul 2011

Posle brisanja klipova Jelene Karleuše i Severine Vučković sa sajta Youtube, na red je došla i Dunja Ilić.

Ovoj mladoj pevačici obrisan je video spot za pesmu “Bidermajer”, koji je imao nešto više od pola miliona pregleda, kao i nastup za pesmu “Ceo Vek Sam Starija”.

Kako je Youtube obavestio korisnike sajta, ove pesme su obrisane jer krše autorska prava “Aquarius Records-a” iz Hrvatske i Marka Nikolića, što je u početku zbunilo i Ilićevu. Međutim, misterija će biti rešena.

- Nije mi žao tih klipova jer bez obzira na brojke pregleda pesma “Bidermajer” će sigurno ostati urezana u narodu. Ljudi su me upoznali i upamtili upravo zahvaljujući tom spotu i pesmi i to ne može da se izbriše - kaže Ilićeva za Opera-17.com i dodaje:

- “Aquarisu records” nema apsolutno nikakva prava na pomenutu pesmu, kao što nema veze ni sa brisanjem iste. Ko je i zašto to uradio, za sada ne znam, ali nije isključeno da ću u veoma kratkom roku saznati. Znam da su neke koleginice zbog ljubomore na moje spotove pokušale da mi stave zabranu baš na Youtube-u, ali ovog puta mislim da nije u pitanju njihovo maslo - završava Dunja.

Reklame

Ostavite komentar