Gej populacija ponovo zahvaljuje Jeleni Karleuši

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 04 Jul 2011

Predrag Azdejković, predsednik Gej-lezbejskog info centra “Gej eho“, vrlo je zahvalan Jeleni, jer je kako kaže jedna od retkih koja se usuđuje da u Srbiji javno podrži gej populaciju, a uz to je i žena.

“Karleuša je divna! Ja sam joj jako zahvalan na tome što se ona non-stop baca u vatru zbog gejeva i lezbejki, a ne mora to da radi i nema koristi od toga što se baca u vatru! Činjenica je da ona to već duže vreme radi i na tome joj bezgranično hvala” – kaže Predrag Azdejković za portal svet.rs.

Spekulacije kako Karleuša ima interes da javno podržava LGBT populaciju zbog toga što je većina njenih fanova gej, a ne zato što se ona stvarno i istinski bori za gej i lezbejska prava, Azdejkovića ne interesuju.

“Uopšte me ne zanima zbog čega ona to radi, sve dok ona to radi! Mi u Srbiji nemamo puno poznatih ličnosti koje tako javno podržavaju gej populaciju, kao što to radi Jelena Karleuša! Ako još budemo tražili dlaku u jajetu, i gledali kako i zašto… Žao mi je, uopšte ne želim da se bavim tim” – zaključio je Azdejković.

Reklame

Ostavite komentar