Goca Tržan sve teže podnosi pritisak !?

Izvor:
Postavljeno 24 Jul 2011

Pevačica Goca Tržan kaže da joj ne prijaju razgovori sa bivšim mužem Ivanom, koji se uglavnom vode sms porukama i moli ga da prestane.

Činjenica je da pop pevačica Goca Tržan poslednjih mesec dana proživljava pravu dramu! Njen razvod od Ivana Marinkovića odjekunuo je u javnosti kao bomba. Goca i Ivan se čuju svakodnevno i uglavnom pričaju o detetu, ali i o drugim stvarima koje joj ne prijaju, prenosi Press.

- Čujemo se za sve što je vezano za dete i, nažalost, čujemo se i drugim povodima, ali volela bih da to prestane. Mislim da on voli da čita novine i da sarađuje sa novinarima, i da sada radi na tome da promeni imidž čoveka koji tvrdi da nije javna ličnost i da ne želi o tome da priča. Ne znam iz kojih razloga to radi. Ja nijednu ružnu reč ne želim da kažem o svom bivšem mužu i ocu svog deteta, jer bih sebe pljunula- rekla je Goca.
Na pitanje da li su ti razgovori prijatni ili ne i da li joj Ivan preti porukama, ona je rekla:
- Često su neprijatni, čak nisu ni razgovori već razmenjivanje poruka, koje me jako uznemiruju, i ovim putem ga molim da prestane. On zna najbolje šta sve piše. Ne bih baš takve stvari da iznosim u javnost. – rekla je Goca i dodala:
- Nažalost, istina je i da me prati!

 

Reklame

Ostavite komentar