Goca Tržan u vezi sa Markom Lakićevićem

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 13 Jul 2011

Kako ekskluzivno javlja dnevli list „Alo!“, pevačica se već neko vreme viđa sa Markom Lakićevićem, menadžerom jedne inostrane kompanije, zbog čega se, tvrde dobro obavešteni izvori, nedavno i rastala od svog i dalje zvaničnog supruga Ivana Marinkovića!

I dok supružnici čekaju da se njihov brak i sudski okonča, a ni kriv ni dužan Ivan Ivanović objašnjava da on nije uzrok njihovog razvoda, Goca ne gubi vreme, već ga provodi kod svog novog izabranika na Vidikovcu.

Ekipa pomenutog lista je tako uspela je da ovekoveči Tržanovu dok je napuštala „gajbu“ u kojoj stanuje njen dragi. Pevačica je došla u Markovu zgradu u ponedeljak oko 17 časova i zadržala se tamo dva sata. Zgradu su napustili odvojeno i dok je Goca išla do svog automobila, Marko je već seo u svoj četvorotočkaš, prošao pored nje i sačekao je na izlasku sa parkinga, odakle su jedno vreme vozili jedno iza drugog, da bi se potom odvojili i on otišao u nepoznatom pravcu, a ona u svoj stan.

Zanimljivo je da novopečene golupčiće vezuje i ljubav prema istoj marki automobila, pa tako oboje voze „opel“, samo ona ima crni, a on metalik sivi.

Ekipa lista “Alo” i sutradan smo ga pratili i ovekovečili trenutak kada je kretao na posao!

Da ova veza nije baš od juče, tvrdi i izvor blizak mladom menadžeru.

- Svi ljudi koji dobro poznaju Marka znaju da se on već neko vreme viđa sa Gocom. Stanari na Vidikovcu su je viđali kad je dolazila kod njega, a i njen automobil je često bio tu parkiran. Ne znam tačno otkad to traje, ali se priča da je počelo pre nego što je javnost obaveštena o krahu njenog braka. Bez želje da ulazim u to šta je konkretno dovelo do tog bračnog brodoloma, mogu vam reći da ovo što se dešava između Goce i Marka definitivno nije na kratke staze. Neretko se dešavalo da ona dođe kod njega u večernjim satima, a njegov stan napusti u ranim jutarnjim – zaključuje izvor.

Dakle, koliko god se pevačica trudila da sačuva svoju intimu, to joj nije pošlo za rukom.

Uostalom, ko medije zove na svadbu, ne može da očekuje da će ih izbeći prilikom razvoda!

Marko: Nemam vremena za priču!

Marko Lakićević nije bio raspoložen da govori o svom odnosu sa Gocom.
- Nemam ja vremena sad da pričam. Radim - rekao je kada su ga pozvali novinari, a na pitanje šta je pop pevačica radila kod njega u stanu – spustio je slušalicu!

Goca Tržan: Nemam šta da vam kažem!

Pevačica nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje priču:
- Nemam komentar – u prvi mah je rekla pevačica, a nakon nekoliko sekundi ćutanja, na konkretno pitanje da li je tačno da je već mesecima u vezi s Lakićevićem, odgovorila je:

- Ne znam šta da vam kažem. Neka bude da nemam komentar i tačka.
Tri tačke, Goco, tri tačke!

Reklame

Ostavite komentar