Haris Džinović ostao bez 100.000 evra

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Jul 2011

Da i najoprezniji čovek može da bude prevaren pokazuje neprijatnost koju je nedavno doživeo Haris Džinović. Kako je objavljeno, popularni pevač nedavno je kaparisao plac na Dedinju za 100.000 evra, međutim, ispostavilo se da je njegova površina drastično manja od one koju mu je vlasnik naveo!

Sve je počelo, kako to obično biva, najboljom namerom. Naime, Haris i njegova supruga Melina rešili su da kupe plac na Dedinju kako bi napravili luksuzno porodično gnezdo. Problem nije bila ni cena od skoro dva miliona evra. Folk zvezda je odmah dala kaparu jer je posednik parcele tvrdio da je za istu zainteresovana i porodica Đoković, koja je takođe spremna da isplati avans.

Problem je nastao kada je geometar izašao na teren i umesto obećanih 19 ari utvrdio da prodavac poseduje samo 13! Kako piše portal „S medija“, pevač je tim povodom zakazao susret sa prodavcem u jednom restoranu.
Urlao je da je prevaren i zahtevao obeštećenje. Tražio je da mu prodavac vrati kaparu ili smanji cenu na realnu. Raspravljali su se pola sata, a onda su obojica mrzovoljno napustili lokal – rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Haris je demantovao ovu priču.
To nije tačno – izjavio je Džinović.
Nadamo se da nije!

 

Reklame

Ostavite komentar