I Ivana Buha optužila Milija za sabotažu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Jul 2011

Ovih dana mnoge javne ličnost imaju problem sa nestajanjem pesama sa „jutjuba“, pa se tako posle Jelene Karleuše i Severine pojavio problem i kod Ivane Buhe, kojoj su sa pomenute stranice skinute čak dve pesme.

Za to što se desilo pevačica je optužila kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija. Ivana je na svom „fejsbuk“ profilu obavestila svoje fanove da su joj sa interneta nestale dve pesme i da sumnja da je to uradio popularni kompozitor Mili.

“Želim javno da podelim sa vama da producentska kuća u zaletu ‘Miligram D.O.O.’, za koju niko ne zna, skida sa ‘jutjuba’ konkurentske pesme pojedinih pevačica za koje smatraju da su im konkurencija, pa tako skinuše i moje dve, ‘Spomenik ti dižem’ i ‘Ti kao bog’, stoga im se zahvaljujem jer su mi time odali priznanje da su pesme odlične, a znajući ko stoji iza te kućice u zaletu, sve vam je jasno!”, napisala je Buha.

Reklame

1 komentar

  1. realna said on 05/07/2011 at 09:47

    jadna zena… ne moze da poveze jednu prosto/prosirenu recenicu…konkurentske pesme za koje smatraju da im je konkurencija” ???!!!!!! kako uzvisena misao! Crna ti! Kad Miliju ime spomenes ti treba da ustanes sa mjesta i da se poklonis tugo jedna nenahranjena

Ostavite komentar