Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević se sklonili od javnosti

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 16 Jul 2011

Posle vesti o tajnoj veridbi i trudnoći, Jelena Tomašević (27) i Ivan Bosiljčić (31) sklonili su se u inostranstvo dok ne prođe prvi nalet interesovanja novinara za njih.

Kako pišu beogradski mediji, par se najpre odmarao nekoliko dana na hrvatskom primorju, a potom su otputovali u Veneciju.

Međutim, bliski prijatelji para ne žele da kažu ni reč o veridbi, venčanju, niti bebi koja je na putu. Marija Marić, poznatija kao Mari Mari kojoj je Jelena pre nekoliko godina bila kuma na venčanju i s kojom je nedavno održala zajednički koncert na zemunskom Gardošu nije bila raspoložena za priču.

- Jelena je moja prijateljica i ne želim da se mešam u njen privatan život, niti da o tome pričam javno posebno što ona nije tu. Sve što njih dvoje budu želeli da kažu uradiće kada budu smatrali da to treba – krako je rekla Mari Mari.

Ni pi-ar Jelene Tomašević nije bio raspoložen za priču, već je samo kratko rekao da je ona na odmoru sa prijateljima u inostranstvu i kada se vrati sama će odlučiti da li će i koliko pričati o svom privatnom životu.

 

Reklame

Ostavite komentar