Ivan Bosiljčić se u isto vreme viđao sa Jelenom Tomašević i Lidijom Novaković !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 Jul 2011

Da je „podgrejana“ ljubav moguća i posle dužeg raskida ubedili su nas Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević pre nekoliko dana, kada se u medijima pojavila informacija da je pevačica u četvrtom mesecu trudnoće!

Međutim, prostom matematikom dolazi se do zaključka da je u periodu kada je Jelena Tomašević navodno zatrudnela, Bosiljčić još uvek bio u vezi sa balerinom Lidijom Novaković. Njih dvoje su u to vreme više puta bili uslikani; 3. marta je objavljena fotografija na kojoj se drže za ruke, a poslednji put su zajedno ovekovečeni 27. 3.
- Znam da je ljubav između njega i Jelene još od prvog puta kada su se smuvali bila neviđeno velika. Kasnije je došlo do nesuglasica i razišli su se, ali verujte da su uvek ostajali u kontaktu. Imao je on u tim pauzama devojke, ali ništa od toga nije bilo ozbiljno – priča za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodaje da je glumac sve doskora bio sa poznatom balerinom.
- Znam da je donedavno bio u vezi sa Lidijom Novaković, ali on to nikada nije priznao jer ne voli da svoj privatni život deli sa javnošću. Uslikali su ga sa njom nekoliko puta i to mu nikako nije prijalo, ali nisam znao da se u tom periodu viđao i sa Jelenom. Logično je da se viđao sa obe ako je tačno da je Jelena u četvrtom mesecu trudnoće jer je sa Lidijom još bio u vezi krajem marta – dodaje naš izvor i komentariše da su glumac i pevačica otputovali u Veneciju kako bi se o svemu lepo ispričali i kako bi bili van domašaja medija.

- Trenutno su na putu, a kako oboje vole Veneciju, nije čudno što su izabrali baš taj romantičan grad da učvrste svoju ljubav! – završava naš izvor.
Kako bismo došli do komentara Ivana i Jelene, pozvali smo ih na njihove brojeve telefona, ali su oni do zaključenja ovog broja bili nedostupni za izjave.

Reklame

Ostavite komentar