Ivana Peters: Ovoga puta je stvarno kraj

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 Jul 2011

Ivana Peters definitivno se rastala od bivšeg muža sa kojim se posle zakonskog razvoda pre dve godine pomirila zbog sreće zajedničke ćerkice. Njihova ljubav ipak nije opstala.

Rok pevačica i članica bendova Negativ i TAP 011, Ivana Peters ponovo se rastala od direktora domaćeg predstavništva firme Stil, Aleksandra Petersa, sa kojim je bila u zvaničnom braku četiri godine, piše Story. Naime, nakon što su se pre dve godine zvanično razveli, Ivana i Aleksandar su godinu dana kasnije zarad sreće svoje ćerkice Sare obnovili romansu, ali nesuglasice u njihovom odnosu ponovo su se nagomilale, što je rezultiralo konačnim rastankom nekadašnjih partnera. Ivana se nedugo nakon koncerta grupe TAP 011, 1. aprila iselila iz zajedničkog stana sa ćerkom Sarom, ali je odlučila da ne menja muževljevo prezime jer joj, kako kaže, ne pada napamet da gubi vreme obilazeći šaltere.

- Tačno je da nisam više sa Aleksandrom, ali ta priča nema veze sa ostalim razvodima u TAP 011 i našim ponovnim okupljanjem. Svako od nas ima neku svoju intimnu ljubavnu priču, a ja o svojoj, koja je okončana, ne želim više da govorim u javnosti, kaže Ivana.

Ona je objasnila da neće imati formalnih komplikacija u vezi sa rastankom od Aleksandra jer je i pre obnavljanja veze bila zakonski razvedena. Kako sama pevačica kaže, nju je baka svojevremeno naučila životnoj lekciji o ljubavi.

- Nana mi je čitavog života govorila da podgrejana čorba nikad ne može biti ista kao ona sveže pripremljena. I verujem u te njene reči. Imala sam nekoliko veza kojima sam se vraćala i ispostavilo se da je moja nana bila u pravu, mada sve zavisi od konkretne situacije. Ako si u nekom periodu voleo određenu osobu, ona sigurno u tvom životu ostavlja trag. Sve zavisi od konkretnih situacija jer se ljubav u različitim momentima pojačava ili smanjuje, ali nikada ne nestaje potpuno. Menja se upravo od trenutka kada dete dođe na svet. Ljubav prema detetu je ono što Aleksandra i mene najviše vezuje, rekla je Ivana.

 

Reklame

Ostavite komentar