Jelena Karleuša nastavlja da vređa koleginice

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Jul 2011

Jelena Karleuša ne oprašta tako lako. Dokaz tome je, što još uvek nije spremna Lepoj Breni da oprosti uvrede, pa joj je na iste uzvratila onako kako samo ona ume, još gorim uvredama.

Jelena Karleuša je nakon nove pesme rešila da pusti jezik više nego što to obično čini, i iz “poštovanja” je svojoj starijoj koleginici, Lepoj Breni, rekla da je krpa, prenosi Kurir.

- Ma, Brena je, bre, kraljica! Pod stare dane je odlučila da zadeva, pa to radi trapavo. Pa kakva bih ja to JK bila kad bih sad demonstrirala silu na ženi koja može majka da mi bude?! Iz poštovanja prema njenim godinama neću obrisati pod krpom od njenog imena. Neka je živa i zdrava. Alahu amin, rekla je Jelena.

Izgleda da se strasti među pevačicama ne stišavaju, pa nakon što je Jeca nazvala stariju koleginicu krpom, očekujemo da Brena uzvrati udarac. Naravno, u svom stilu.

Inače, Karleuša je izjavila da je prezadovoljna svojim novim grudima, toliko da bi trčala gola po Terazijama.

- Grudi su mi savršene. Dođe mi da gola trčim po Terazijama! Mnogo sam se namučila i imala dosta komplikacija, ali sam sad srećna kao malo dete, rekla je Jelena.

Reklame

1 komentar

  1. Antonija said on 05/07/2011 at 17:39

    Ova glupa krava je ljubomorna na Brenu. Zato je stalno vredja.

Ostavite komentar