Jelena Kostov prebolela Keneta

Izvor: Press online
Postavljeno 26 Jul 2011

Jelena Kostov trenutno boravi u Budvi, gde u društvu ostalih pevača nastupa po Crnogorskom primorju. I dok vrele letnje noći provodi radno po diskotekama, atraktivna brineta u toku dana uživa na peščanim plažama kako bi što pre zaboravila na period kada je zbog afere sa biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom bila razapeta na stub srama.

Jelena je pokazala i svoje nove grudi, koje je početkom ove godine uvećala silikonskim implantima, a iako joj prijaju muški pogledi, pevačica je još uvek sama.

- Priznajem da se još uvek plašim da u svoje srce i život pustim nekog muškarca. Ovde na moru ima interesantnih ponuda, ali ja jednostavno nisam zainteresovana jer su mi posao i odmor na prvom mestu – priča zgodna pevačica.

- Roditelji su me vaspitavali tako da mi ugled i dostojanstvo budu na prvom mestu. Nažalost, to je na najgori način ukaljano kada su me pojedinci doveli u vezu sa čovekom koga izuzetno poštujem i što je najgore, još uvek za sobom vučem repove zbog ljubavne afere sa kojom nemam apsolutno nikakve veze – tvrdi ona.

Dok u ljubičastom bikiniju svojom vitkom linijom mami uzdahe brojnih muškaraca, seksepilna pevačica priznaje da joj je drago što Kene kaznu služi u kućnom pritvoru.

- Drago mi je što Radosav nije u zatvoru već u kućnom pritvoru jer se onda i kazna lakše podnosi. Nikome u životu ne bih poželela da ima problem sa zakonom i smatram da je zatvor nešto najgore što može jednog čoveka da snađe. Bez obzira na to što sam bila prisutna u trenutku njegovog hapšenja, o Kenetu ću uvek imati visoko mišljenje, on je pre svega moj prijatelj – priča pevačica dok opisuje kako provodi letnje dane.

- Uglavnom na plažu dolazim sama i svaki trenutak koristim kako bih što duže bila u vodi jer me to smiruje i opušta. S obzirom na to da imam osetljivu kožu, izbegavam da se pržim na suncu iako se uvek nađe neki ljubazni džentlmen koji se ponudi da mi kremom namaže leđa – kroz osmeh završava Jelena razgovor za Press.

Reklame

Ostavite komentar