Kakav blam: Katarini Živković je ponekad bolje da ćuti

Izvor: tracara.com
Postavljeno 28 Jul 2011

 

Pobednica treće sezone rijalitija Farma Katarina Živković nedeljniku Puls otkrila je na čemu joj njen dečko Branislav Janković najviše zamera. Verovali ili ne, na tome što priča književnim jezikom!

“Bane mi najviše zamera to što pričam književnim jezikom, pravilno i ne brkam padeže”, rekla je Katarina!

Reklame

3 komentara

  1. Stefan said on 28/07/2011 at 12:17

    Ma daj sad i vi …. Zena je svesna da ne koristi knjizevni kao ni padeze pravilno i to je prokomentarisala kao salu na svoj racun I to je to.A vi samo da nesto naskrabate ovde. CCCCC

  2. Lea said on 29/07/2011 at 12:13

    MOŽDA JE VAMA NOVINARIMA BOLJE DA NE PIŠETE NIŠTA, NEGO ŠTO SE HVATATE ZA SLAMKU KAKO BI VAM NASLOV BIO INTERESANTAN. PA I BOLIDIMA JE JASNO DA SE DEVOJKA ŠALILA NA SVOJ RAČUN. MOŽETE DA JOJ PLJUNETE POD PROZOR……….

  3. MIRKA said on 29/07/2011 at 13:14

    Novinari su surovi i mi to prihvatamo,vi radite svoj posao i pisite sta hocete,svi oni koji vole Kacu nece promeniti misljenje i uvek ce je podrzavati!!!Kaca je svesna da ne koristi pravilno padeze i devojkla se nasalila na svoj racun!Mnogo je bolje i vise cenim salu na svoj,nego samo na tudj racun!!!Sve sto novinari vise pljuju po njoj,mi je sve vise podrzavamo,znaju oni to,zato i pisu ovakve stvari,kad nemaju informaciju,onda prepricavaju sta je ona rekla tamo negde,nekad…Kaca uz tebe smo, ne brini!!!

Ostavite komentar