Keti Peri postala plavuša

Izvor: Story.rs
Postavljeno 22 Jul 2011

Nakon neslavnog eksperimenta sa crvenom farbom, nekada crnokosa pop pevačica Keti Peri najzad je uspela da ostvari svoju želju i dobije frizuru koju krase zlataste lokne

Dvadesetšestogodišnja zvezda Keti Peri ubuduće će javnosti da se prezentuje kao plavokosa lepotica, što je zapravo njena prirodna boja kose koju je ona godinama farbala u crno. Ceo proces u ostvarenju namere se vrati prirodnom izgledu, Keti je u prethodnih mesec dana delila sa svojim pratiocima na Twitteru.

- Večeras ću ofarbati kosu u drugu boju. Možete li da pogodite koju? – zainteresovala je sve Perijeva, da bi par sati kasnije napisala:

- Uh, zbog toga što sam bila crnka toliko dugo, nije mi uspelo da izvučem željenu boju. Da bih postigla svoj cilj, moraću da budem riđa neke tri nedelje. Kakav epohalni promašaj. No, ukoliko ne budem sačekala te tri nedelje, ili ću ostati ćelava ili će mi kosa biti šućmurasta i kvaliteta kao metla. U redu je, uskoro ću biti ofarbana u svoju tajnu boju. Strpljenje! – tweetovala je pevačica na putu ka ostvarenju svog sna, da bi gostujući u jednoj emisiji na MTV-u debitovala po prvi put kao plavuša.

Reklame

Ostavite komentar