Kiki Lesendrić i Rajito ostvarili saradnju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 17 Jul 2011

Slavni flamenko gitarista Antonio Raj Rajito bio je gost našeg muzičara Kikija Lesendrića, koji upravo dovršava novi album. Rajitu su se pesme Kikija Lesendrića i Mlađana Dinkića toliko dopale, da je pristao da odsvira solo deonice, čak i da producira te dve numere.

Snimio je akustičnu gitaru na pesmama „Slučajno” i „Kada padne sneg”, i te verzije će se pojaviti na jesen na novom Kikijevom albumu. Postoji i varijanta da se pomenute dve pesme urade i na španskom jeziku kako bi numera pronašla put do publike koja obožava ono što radi Rajito.

- Rajito je zaista pravi kralj gitare. On pesmu momentalno shvata i daje joj pečat. Radićemo dve nove verzije na španskom, koje ću otpevati sa nekim popularnim španskim ili latino izvođačem. Publika će uskoro moći da čuje o čemu se radi – rekao nam je Kiki Lesendrić, koji se trenutno odmara na Zakintosu.
Rajito je nadimak Antonija Raja, rođenog 1982. godine u Španiji. Njegov otac, flamenko gitarista, naučio ga je da svira gitaru kao malog, tako da je Rajito već sa četiri godine imao prve javne nastupe i učestvovao u televizijskoj španskoj verziji šou-programa „Ja imam talenat”.

Reklame

Ostavite komentar