Kim Kardašijan boluje od psorijaze

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 26 Jul 2011

Poznata starleta Kim Kardašijan (30) mogli bi uskoro da ostane bez posla, koji zahtvea od nje da bude uvek lepa, jer je otkrivemo da boluje od psorijaze, preneli su američki tabloidi.

„Kad se ugojim samo jedan kilogram, novine su prepune priča kako se prežderavam i kako ne mogu da držim kilažu pod kontrolom. Zamislite samo šta će se dogoditi kad saznaju da imam psorijazu“, rekla je uspaničena Kim.

Ona je poslednjoj epizodi rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“ posetila lekara zbog osipa koji joj se pojavio na stomaku i nogama, milsleći da se radi o običnoj alergiji koju će moći da izleči kremom. Međutim, doktor joj je rekao da ima psorijazu, koja, na žalost, nije izlečiva.

„Gotovo je! Budućnost mi je uništena. Moj posao je da poziram u kupaćim kostimima i budem lepa. Ljudi nemaju pojma pod koliim sam ja pritiskom da stalno izgledam savršeno“, požalila se Kim.

Na pojavu psorijaze utiču stres i ubrzan tempo života, objasnili su doktori, a Kim ima nesreću da u njenoj porodici već ima obolelih.

Naime, njena mama Kris (55) takođe ima ovu bolest, koju je dobila kad je imala godina koliko i Kim sada.

Reklame

Ostavite komentar