Maldivi: Vesna ne napušta ekipu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Jul 2011

Među takmičarima serijala “Maldivi, više od igre”, na televiziji Hepi, definitivno nema rivalstva, što je na samom otvaranju i rekao duhoviti voditelj Boda Ninković. Sve je fer i sportski. Vesna Francisković, iz Subotice, naime, povredila je nogu i lekar je propisao – longetu i mirovanje!

I to u jeku igara, kad tek treba da se dokaže pred ekipom, prijateljima i gledaocima televizije Hepi. U prvom momentu je želela da sakrije povredu, da ne bi izneverila tim i ostala u egzotičnom okruženju, ali je bol bio jači.

- Kad joj je rečeno da mora da prekine sa takmičenjem, ona je počela da plače, molila da je zadrže – kažu u produkciji televizije Hepi. – Odluka lekara, naravno, bila je konačna. Odmah su joj našli zamenu i ekipa je nastavila da vežba i takmiči se.

Tada se dogodilo ono što se očekuje na ovakvim skupovima, koji su rasadnici energije i prijateljstva. Ekipa iz Subotice, ali i takmičari iz Šapca, Novog Beograda, Niša zamolili su produkciju da Vesna ipak ostane do kraja.

- Ponudio sam se da je nosim gde je potrebno – rekao je Uroš Vuković, iz Subotice. – Vidim i ostali žele da pomognu. Navikli smo se jedno na drugo, postali smo porodica, vezani smo se. Vesna je bila očajna što mora da napusti druženje i takmičenje, svi smo se složili da ostane. Čak smo rešili i da se smestimo tešnje u krevete da bi ona imala više mesta… Pomoć su ponudili i takmičari iz konkurentkih ekipa, što je stvarno nezapamćeno. Ovo je pravi dokaz da gradovi širom Srbije treba da se druže i neguju fer takmičenja. Jer u ovakvim igrama, grad pobednik obradovaće svoje sportiste novim terenima, rekvizitima, ali ćemo svi da izađemo odavde sa ogromnim iskustvom.

Vesna Francisković je prezadovoljna zbog odluke svog tima i konkurentskih ekipa.

- Ne želim da ih opterećujem, ali jako želim da ostanem ovde – rekla je Vesna. – Osećaj je neverovatan. Presrećna sam što ću biti uz svoju ekipu, makar i “sa klupe”.

Reklame

Ostavite komentar