Marijana Čvrljak: Da, ja zaista volim Nemeša

Izvor: 24sata.hr
Postavljeno 03 Jul 2011

Šibenčanka koja je supruga varala pred milionskim auditorijumom  kaže kako je sve radila svesno i sve bi ponovila, koliko god to surovo zvučalo. Zaljubila se u Nemeša

Marijana Čvrljak rekla je kako se polako privikava na život izvan kuće Velikog Brata. Brandon je podržava kao pobednicu. Drago mu je što je pobedila jer je bila najiskrenija stanarka u kući. Njoj je pak pobeda gorko slatka.

- Tu pobedu doživljavam više kao gorku, nego slatku. Nikad nisam mogla pretpostaviti da će mi Nemeš napraviti to što je napravio, ne znam što ga je na to ponukalo – rekla je Marijana

- Imam 27 godina i znam jako jasno šta je iskreno, a šta veštačko. Iskreno sam se zaljubila u kući i javno mogu reći da volim Nemeša. Htela bih ga videti, ali znam da mu ipak treba malo vremena. Znam da je dovoljno zreo da donosi svoje odluke iako ima samo 22 godine – rekla je Marijana i Brandonu rekla da ne govori ružno o Nemešu ako misli ostati u dobrim odnosima sa njom.

Reklame

4 komentara

 1. SvetlanaP said on 04/07/2011 at 07:44

  A sta ces sa Nemesovom mamom? I ona ide u “paketu” sa njim! “Narcis” je mamin sin, zar to nije jasno? Samo ga ta ista gospodja mama nije naucila kako da se ponasa kao dzentlmen!

 2. Aleksandar said on 04/07/2011 at 16:05

  Nemese, svaka cast, neka si je ostavio! Nije nikada bila za tebe! Marijana je dobila sto je zasluzila! Ona je obicni jeftini smrad!

 3. Advokati said on 04/07/2011 at 16:07

  Podrzavamo Nemesa i Bojanu! Zao nam je ljudi koji podrzavaju takve glupe, ruzne, jeftine i idiotske mrake kao sto su Severina i Marijana!

 4. krasiwa said on 26/07/2011 at 02:27

  swe sto imam reci je DA JOJ JE TA HALJINICA NA SLICI GROZNA :P

Ostavite komentar