Milica Đorđević postaje voditeljka

Izvor: tracara.com
Postavljeno 25 Jul 2011

Milica Đorđević, trećeplasirana u rijalitiju Srpski top model, od jeseni bi mogla da postane voditeljsko pojačanje Prve televizije. Jedan od sudija pomenutog rijalitija Nenad Radujević otkrio je da su čelnici Prve zainteresovani da Milicu imaju u svojim redovima.

“Za Milicu je veoma zainteresovana TV Prva! Ona je istovremeno dobila još ponuda, što uopšte ne čudi, pošto je svojim karakterom i ponašanjem u ‘Srpskom top modelu’ pokazala koliko je neposredna i koliko ima talenta za taj posao. S obzirom da je njena visina diskutabilna za posao modela, mislim da je to prava šansa, i vidim da je ona već zainteresovana”, rekao je Nenad za portal Svet.rs i dodao da je ubeđen da će Milica biti zvezda šou biznisa.

“Milica je stalno pravila dobru atmosferu, bila je jako pozitivna i zaista je njena energija ulepšala celu emisiju. Mnogi su žalili što ona nije pobednica, ali mi smo birali pre svega devojku koja sigurno može da bude dobar model. Milica sigurno može da iskoristi svoju fotogeničnost i na neke druge načine, i ubeđen sam da će ona sigurno biti zvezda u šou biznisu, jer je rođena za to.”

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 26/07/2011 at 08:46

    Svo i voditelje…. i moju babu cemo…. ova devojka moze biti model ali toliko ima iritirajuce ponasanje da sigruno necu gledat. “S ulice pravo na voditeljski posao pa nama u lice”.Fuj!

Ostavite komentar