Milica Tepavac: Prija mi da sam u centru pažnje

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 Jul 2011

Novoizabrana Mis Srbije, Milica Tepevaca, kaže da uživa kad je u centru pažnje, i da je već počela da se priprema za Mis Sveta koji će se održati u novembru.

Tek izabrana mis Srbije Milica Tepavac iz Novog Sada juče je prijatno iznenadila Subotičane kada je u pratnji mis Srbije za mis univerzuma i prve pratilje Bojane Lečić, te prošlogodišnje mis Srbije Milice Jelić ušetala u butik poznate modne kreatorke Marije Šabić.

Lepa Novosađanka birala je sebi haljine za put u Mađarskoj, gde je bila specijalni gost izbora za mis, a ne krije da uživa u pažnji i putovanjima.

- Sada se osećam božanstveno. Odjednom smo u centru pažnju, idemo na najekskluzivnije događaje. Čast mi je što ću biti gošća izbora za mis Mađarske i što mi se pruža prilika da upoznam tu zemlju. Osećam se prelepo u haljinama Marije Šabić i gde god sam bila gošća, pojavljivala sam se u njima, a ljudi su se oduševljavali. Ne znam da li svi hoće da se fotografišu sa mnom zbog mene ili zbog haljina. Prvi put idem u Mađarsku, a Suboticu jako volim. Pre pet godina, kada sam učestvovala u izboru za mis, bila sam u Subotici u polufinalu. Od kada sam izabrana za mis, moj privatni život se nije promenio, jedino imam više obaveza i angažmana, kaže nova misica, a prenosi Blic.

Za Milicu, koja će predstavljati Srbiju na takmičenju za mis sveta u novembru u Londonu, Subotica je kao druga kuća. Rodom iz Sombora, ona je često dolazila u grad u kojem se rađaju ideje za najlepše haljine koje je ikada videla i nosila.

Iako do novembra i finalnog takmičenja ima još vremena, Milica se uveliko priprema za sve ono što je očekuje u Londonu kada će se na jednom mestu okupiti preko 100 lepotica iz čitavog sveta.

Organizatori još uvek nisu otkrili lokaciju na kojoj će se finale održati, ali je izvesno da će prošlogodišnja mis sveta, Amerikanka Aleksandrija Mils, predati titulu svojoj naslednici na takmičenju koje se održava 61. put.

Reklame

Ostavite komentar