Miloš Bojanić: Karleuša je ista Marijana Čvrljak

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 03 Jul 2011

Poznato je da pevač Miloš Bojanić nikada nema strah da prokomentariše ono što mu je na umu, pa je tako odmah nakon finala „Velikog brata“ i slušanja nove pesme Jelene Karleuše, rešio da iskaže svoje mišljenje o tome. Naime, kada je čuo da je Jelena rekla da njena pesma govori ljubavi, Bojanić je kao iz topa pop divu uporedio sa Marijanom Čvrljak.

- „Alahu amin“ znači ljubav? Kakva ljubav? Šta ta Jelena misli o neprijateljima islama i hrišćanstva kada već peva takvu pesmu? Ma ona je ista kao i ta Marijana Čvrljak, nema razlike! Kada sam video nju, Severinu i Natašu… Šta reći osim da su potpuno iste, pa su se zato i našle zajedno na tom mestu. Što se tiče Marijanine pobede, intrigiralo me je to što je cela nacija glasala za nju, a Severina kao njena sunarodnica je mudro posmatrala i ćutala – započeo je priču za „Alo!“ Miloš i dodao da sve četiri igraju za interes.
- Jelena, Severina, Nataša i Marijana igraju istu igru interesa! Verujte, Miloš Bojanić tvrdi to i nikada nije pričao napamet! A Karleuša, ako nije upoznata sa islamskom verom i hrišćanstvom, obećavam da ću joj pokloniti jednu knjigu da nauči sve. I to sa zadovoljstvom. Ja znam koju ljubav ona propagira i nemam ništa protiv, ali neka razmisli malo kakvu poruku ima njena pesma. To svakako nije ljubav! – priča Bojanić i naglašava da on protiv islamske vere nema ništa, ali se mora znati ko su neprijatelji tih ljudi i hrišćana.
- Ja nemam ništa protiv bilo koje nacionalnosti, ali pevati „Alahu amin“, a pri tom ne krstiti se jer ni sam ne veruješ ni u koga, tu je onda sve jasno – prokomentarisao je Miloš.

- Pesma „Nova religija“ je za samo sedam dana postala veliki balkanski hit, i to je dokaz da su je svi narodi u regionu shvatili na pravi način. Jelena peva o religiji ljubavi koja ujedinjuje sve vere, a na ispad dotičnog neće davati komentare – izjavio je njen portparol Zoran Birtašević.

Reklame

1 komentar

  1. Antonija said on 03/07/2011 at 13:10

    Bravo Milos! Dobro si rekao.

Ostavite komentar