Minja Miletić: Biću stroga prema političarima

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Jul 2011

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Minja Miletić od nedelje će sa koleginicom Sofijom Kažić voditi političku emisiju „Kompas”.

U ovoj formi političko-zabavnog tok-šoua koji počinje u 18 časova one će sa gostima pričati o četiri aktuelne teme koje su obeležile prethodnu nedelju.

- Imaćemo dva suprotstavljena tima koji će pričati o aktuelnim temama sat i po vremena. Goste ćemo birati na osnovu dešavanja o kojima ćemo voditi debatu, a publika će SMS glasovima davati podršku timu za koji navija. Cilj emisije je humanitarnog karaktera jer prihod od glasanja odlazi kao pomoć najugroženijima bilo da je u pitanju pojedinac, porodica ili neka ustanova. Radujem se ovom projektu, ali ostajem i kao voditelj jutarnjeg programa, samo što ćemo ga Vlada i ja voditi radnim danima, a videćete i neka nova lica – kaže Minja za Press.

U njenoj emisiji političari će odgovarati i na pitanja koja nisu vezana samo za politiku. Na pitanje da li će biti popustljiva prema nekima, atraktivna voditeljka je bila izričita.

- Biću stroga, ali pravedna prema političarima. Svim silama ću braniti svoj tim i pružati mu podršku do pobede. Bez obzira ko se nađe u takmičarskom timu, moraće da odgovara na zadatu temu bez obzira da li je vezana za njegovu branšu – ističe Minja.

Reklame

Ostavite komentar