Mladen Radulović ima novu devojku

Fotke postavljene 26 Jul 2011


Mladen Radulović ne zna za predah, kod njega se nove veze sa atraktivnim lepoticama samo nižu. Anabela tvrdi da je to ne interesuje i da ga nije videla četiri meseca.

Njegovo zanimanje je zavodnik. Počeo je od Seke Aleksić, potom uplovio u sentimentalnu bajku sa Anabelom Bukva, bilo je priča o zajedničkom životu, planovima, budućnosti, samo je izostao prsten. Veza se završila, ostao mu je potvrđen status zavodnika.

 

Devojka sa kojom sada javno razmenjuje nežnosti nema oznaku slavna i poznata, ali ima ostale adute kao i prethodne, zgodna i atraktivna. I dobra za očuvanje Mladenove reputacije neodoljivog.

Ali ne i kod Anabele kod koje je on završena priča, tako je rekla kada smo je upitali da li je videla slike Mladenove nove devojke i dodala:

- Nisam videla njihove slike. On je prošlost i završena priča za mene. Nisam ga videla četiri meseca, ne srećem ga, ne izbegavam susrete sa njim, jednostavno nam se putevi nisu ukrstili. A i nemam šta da komentarišem kad je on u pitanju. U nekom sam haosu i privatnom i poslovnom, ali sam super i emotivno ispunjena. To je ono što znam.

Izvor: Puls magazin

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar