Na estradi se prodaje intima

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 19 Jul 2011

Venčanje, trudnoća, rađanje deteta, ekskluzivna priča o razvodu, raskidu ili preljubi idealna su prilika da, kako strane tako i domaće zvezde, povećaju bankovni konto.

Kada im se bez pitanja zadire u privatan život – opako im smeta, ali kada tabloidi odreše kesu i ponude im ček sa nekoliko nula (strancima ne manje od šest), onda bez problema reklamiraju sreću pred celim svetom, ali i iznose na tacni ljubavne brodolome.

rend prodavanja intime u vidu fotografija i ekskluzivnih intervjua odavno caruje u svetskim medijima, a kod nas ga je odomaćila popularna pevačica Jelena Karleuša. Pre tri godine, Džej Kej je, navodno, za 50.000 evra prodala komplet slika, među kojima su one sa stomakom do zuba, sa svadbe sa fudbalerom Duškom Tošićem i prvi snimci ćerkice Atine. Taj potez je iznenadio domaću javnost, pa je pop pevačica po ko zna koji put dočekana na nož. Međutim, Jelena je tvrdila da pomenute slike nije prodala zarad lične promocije i zarade, već da je novac uplatila u humanitarne svrhe.

Karleušinim stopama ubrzo su krenule ostale domaće zvezde, ali retko koja je priznala da je za takvo pojavljivanje u medijima dobila finansijsku nadoknadu, što je malo verovatno. Ekskluzivni editorijal sa ćerkom Hanom uradila je Nataša Bekvalac, koja je prodala i slike sa svadbe nje i Danila Ikodinovića. Fotografije sa venčanja unovčila je i Seka Aleksić, koja je u prodaju pustila i kasetu sa svadbe. Ljubavne priče i brodolome često su “prodavali” Anabela eks-Đogani, koja za skoro svakog dečka kaže da je “onaj pravi”, i Ana Nikolić, koja je nedavno osvanula na naslovnoj strani izvesnog magazina sa “usvojenim” dečakom iz Japana, za koga se kasnije ispostavilo da ga je “pozajmila” samo za slikanje. Sa sinom Vukom nekoliko puta na naslovnoj strani pojavla se i Tijana Dapčević, koja se takođe slikala u devetom mesecu trudnoće.

Prodaja privatnosti, ipak, nije počela sa njima, već sa Lepom Brenom i Cecom Ražnatović, koje su izdale kasetu sa venčanja. Budući da je svaka u zenitu svoje slave izgovorila sudbonosno “da”, a narodna masa bila željna zavirivanja u njihov privatan život, tiraži ovih kaseta su bili astronomski.

Reklame

Ostavite komentar