Nada Nemešević očajna zbog “snajke pijandure”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Jul 2011

Nije gotovo dok sve nije gotovo, posebno kada je reč o ljubavi, a to je trebalo da zna i Nada Nemešević kada je neumorno pokušavala da razdvoji svog sina Nikolu i Marijanu Čvrljak. Međutim, kao što je „Alo!“ juče ekskluzivno objavio, oni su se pre nekoliko dana pomirili, zbog čega je najpoznatija rijaliti mama, kako nezvanično saznajemo, upala u tešku depresiju.

- Pomirenje Nikole i Marijane je njegovu majku Nadu izvelo iz takta. Sve je ponovo počelo kada se on vratio sa Tasosa i shvatio da se njegova osećanja prema Marijani uopšte nisu promenila, a povrh svega, mnogi su ga prozivali da je mamin sin. Da zlo bude veće, sve veći broj ljudi mu je prebacivao da mu mama određuje kako će da živi! Tada je presekao i odlučio da se vrati u Beograd i pozove Marijanu, koja je sada sa njim u stanu njegovih roditelja. Od tada, kako čujem, Nada ima strašne glavobolje, po ceo dan je sa maramom na glavi, a pri tom je na ivici nervnog sloma jer ne može da kontroliše situaciju. Sa Nikolom nije u kontaktu i plaši se da će ga u potpunosti izgubiti – za „Alo!“ priča dobro obavešten izvor i dodaje da je u ovoj situaciji najteže Nemeševom ocu, koji pokušava da pomiri Nemeša sa majkom.

- Kako se priča, Nikola je u Beogradu, a njegova majka neće ni da čuje za njega, dok otac balansira između njih. Nemešov otac pokušava da pomiri Nikolu i Nadu, ali ona neće ni da čuje. Želi da Marijanu ponovo otera iz Nikolinog života, što je sada nemoguće jer su se Nikola i ona ponovo zbližili. Opet kuju planove za budućnost, a za to vreme Nada traži način da ih rastavi. Po ceo dan besni po kući, a kada shvati da je nemoćna, legne u krevet i satima ne ustaje. Nemešov otac je zabrinut za njeno zdravlje, pa neprestano moli sina da se vrati u rodni Požarevac i mane se Marijane, ali izgleda da Nikola nema nameru da popusti – tvrdi izvor blizak porodici Nemešević.

U želji da potvrdimo informaciju da li je Nikola rekao „istorijsko ne“ majci, pokušali smo da stupimo u kontakt sa svim akterima priče, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja. Ostaje samo da čekamo i vidimo da li će Nemeš biti dosledan kao što je bio nakon televizijskog raskida sa Marijanom u finalu „Velikog brata“, kada je rekao da se nikada ne miri sa bivšim devojkama.

Reklame

Ostavite komentar