Nele Karajlić se oporavlja uz pivo i pečenje

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Jul 2011

Nije prošlo ni dva meseca otkad je Nenad Janković, poznatiji kao doktor Nele Karajlić, zbog ozbiljnih srčanih problema završio u bolnici, a ponovo je kao nov! U to se uverila ekipa našeg lista kada je frontmena „No smoking orkestra“ zatekla u jednom poznatom restoranu na Kosmaju, dok je uživao na ručku sa suprugom Sanjom, decom i prijateljima.

Zbog svega što je nedavno preživeo, Nele je rešio da naziv svog benda primeni i u praksi, pa je rekao „zbogom“ cigaretama, ali zato nije uspeo da se odrekne svoje omiljene tekućine – hladnog piva. Kako je ugostiteljski objekat u kojem je boravio nadaleko poznat po jagnjetini sa ražnja, Karajlić nije uspeo da se suzdrži od mesišta, ali je ipak vodio računa da ne preteruje u ovom užitku. Posle obilatog ručka, vesela svita je krenula dalje svojim putem, a u tome su je nakratko „omeli“ Neletovi fanovi za susednim stolom, koji su izrazili želju da malo popričaju sa slavnim muzičarem.

Srdačan, kao i uvek, Karajlić je „proćumurao“ sa ostalim izletnicima, a onda seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.
Podsećanja radi, krajem maja ove godine, muzičar je zbog srčanih smetnji hitno primljen u Urgentni centar, gde su mu ugrađeni stentovi koji su mu sprečili infarkt srca. Njegov najbolji prijatelj Emir Kusturica tada se postarao da o njegovom zdravlju brinu najbolji kardiovaskularni lekari u Srbiji.

Reklame

Ostavite komentar