Nenad Jevremović ostavio Milicu pred venčanje

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 16 Jul 2011

Iako se po završetku rijalitija „Parovi“ očekivalo da će Milica Majstorović i njen partner Nenad Jevremović sprovesti u delo one silne najave o svadbi, venčanju, zajedničkom životu s mnogo dece, pevačicin dečko iznenada je stavio tačku na ovu vezu i odlučio da krene svojim putem.

Naime, kako Alo! saznaje od izvora bliskog mladoj Kragujevčanki, Nenad je planirao da se venčaju u septembru i da stvaraju porodicu, što Milici nije odgovaralo jer je želela da se posveti karijeri. To je njemu bila kap u prepunoj čaši, te je odlučio da raskine s njom.

- Milici i Nenadu su „Parovi“ bili medveđa usluga. Non-stop su provodili vreme u zatvorenom prostoru, pa su oboje uvideli da baš i nisu toliko savršen par, ali ih je sve vreme držala ona ljubav pre rijalitija. Tako su i pored silnih svađa u znak davnih, lepših vremena i dalje odbijali da priznaju da on za nju nije prava osoba, kao ni ona za njega. Pokušali su da suzbiju probleme, pa su najavljivali venčanje po okončanju „Parova“, ali od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa – kaže sagovornik, dodajući da je u poslednjih mesec i po dana veze oboma bilo jasno da je kraj neminovan:
- Njih dvoje trenutno imaju različite prioritete. Nenad je Milicu ubeđivao da treba da ozvaniče svoju vezu, dok je ona to na razne načine odlagala, pravdajući se mnogobrojnim obavezama. Tako mu je jedan dan „pala roletna“ i prebacio joj je sve ono što ga je tištilo i mučilo, naravno, uz dreku i viku. Jedna od tačaka je bila i ta što je on zbog nje i njene karijere ušao u rijaliti iako mu to u životu ne bi palo na pamet, odnosno, žrtvovao se zarad njene karijere, a svoje obaveze je zapostavio. Naravno, usledio je i njen žustri odgovor da ako nije želeo nije ni morao da uđe, jer ga, prema njenim rečima, niko nije ni terao. Tu je Nenadu prekipelo i odlučio je da ovaj put zauvek prekine vezu s njom, a samim tim je i venčanje zakazano za septembar palo u vodu – zaključio je izvor.

Nenad Jevremović bio je nedostupan za komentar, što preterano i ne čudi s obzirom na to da je u više navrata izjavio da ne želi da priča za medije, te da je to ranije radio isključivo zbog Milice.

Reklame

Ostavite komentar