Palo pomirenje: Marijana i Nemeš ponovo zajedno

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Jul 2011

Uprkos protivljenju svoje okoline, Nikola Nemešević je uspeo, rekli bi zli jezici, da se izvuče iz gvozdenog okrilja mamine suknje i obnovi vezu sa Hrvaticom Marijanom Čvrljak!

Ljubav započeta u kući Velikog Brata, začinjena žestokim seksom pred kamerama i naposletku brutalnim raskidom pred višemilionskim auditorijumom, ipak je pobedila jer Nemeš više nije mogao da kontroliše svoje emocije!

- Koliko god je Nemeš želeo da posluša svoje roditelje, nije mogao protiv sebe. Marijana mu je iz dana u dan sve više nedostajala i potreba za njom postala je neizdrživa. Posebno ako se uzme u obzir da nikada nije ni želeo da prekida vezu s njom, već da je to uradio pod pritiskom sredine – priča izvor blizak Nemeševiću.

- Pokušao je na moru da malo ohladi glavu i skrene misli, ali jednostavno nije išlo. Odmah nakon povratka sa Tasosa, Nemeš je pozvao Marijanu. Njihov razgovor je bio veoma dirljiv i trajao je satima. Nikola joj se izvinio zbog onoga što je uradio u finalu „Velikog brata“ i rekao da bi voleo da se vide i popričaju o svemu. Nije trebalo dva puta da ponovi, Marijana je odmah krenula put Beograda. Našli su se u njegovom stanu i posle maratonskog razgovora konstatovali da se vole i da bi svojoj ljubavi trebalo da pruže još jednu šansu – priča naš sagovornik.

 

U želji da kod samog Nemeša proverimo ovu informaciju, pozvali smo ga, nakon čega nam je rekao da mu pošaljemo poruku, što smo i uradili. Međutim, naše konkretno pitanje da li je istina da je ponovo sa Marijanom ostalo je bez odgovora jer se Nemeš više nije oglašavao.
Tragom ove informacije, pozvali smo i Marijaninog oca, koji nije bio raspoložen da komentariše novonastale okolnosti.
- Nemam pojma i nemam komentar – rekao nam je Ivo Kovačević.
Sada će bar imati pojma!

Reklame

3 komentara

 1. nina said on 28/07/2011 at 19:31

  joj daj boze da jesu skupa,navijam za njih….

 2. Stefan said on 29/07/2011 at 11:10

  I ja bih voleo da su skupa. Lepo ih je gledati onako zaljubljene, pa dok traje nek im traje.

 3. maja said on 12/08/2011 at 13:57

  Kako mi je muka od ovih….
  MARIJANA MUCENICE pa ynamo da nemas DI!!!!
  Posle blama i nabacivanjima SVAKOM muskarcu u KUCI , KO CE TEBE>>>
  Mozda dok imas novce….
  Smucila mi se…
  ne zbog kompromitovanja i sexa u BB nego zbog alavosti na SVE MUSKO TO JE OK>
  Ali kako TO da nazovem kad joj je SVAKI TIP kad je zurka potencijalni objekat za osvajanje,… A to onaj JADAN NEMES progutao….. Bljak….
  Ona hoce da opravda da se zaljuuuubila…
  pa zato posle 2 dana legla u krevet kod Nemesa, a posle prve odvojenosti grabila sta je ostalo od muskaraca.
  Ma idi…. Da je Lester rekao DA…… kako bi Nemes presao i preko toga…..

Ostavite komentar