Retrospektiva osamdesetih sa Marinom Perazić

Fotke postavljene 02 Jul 2011


Marina Perazić sinoć je u letnjem “Plastiku” oživela duh osamdesetih! Uprkos kiši i lošem vremenu, mnogo mlađih i starijih obožavalaca Marinine muzike došlo je da đuska, a seks simbol bivše Jugoslavije izašla je na binu tačno u pola dva posle ponoći.

“Dobrodošli na jednu retrospektivu predivnih osamdesetih, nadam se da se neću srušiti pokazujući svoje akrobatske sposobnosti, jer je bina veoma uska,“ rekla je Marina kroz smeh, a zatim zapevala jedan od svojih najvećih hitova “Program tvog kompjutera”. Na opšte iznenađenje svih, vidno smršala, Marina je izgledala sjajno i puna energije. Izgleda da časovi zumbe koje pevačica drži u Novom Sadu zaista imaju efekta na njen seksipil, koji se sinoć itekako osetio! Odmah je počela da se uvija, igra, a nakon dve pesme sišla je sa bine i zaplesala sa publikom.

“Ovo će biti malo drugačije veče, sada ću da siđem malo dole među vas, da zajedno osetimo tu energiju iz osamdesetih i da se dooobro isplešemo,” najavila je Marina, a zatim đuskala sa svima koji su joj se našli na putu do VIP separea gde su uživali njeni prijatelji Boško Jakovljević i Nenad Radujević. Usledila je pesma “Soba 23”, a oduševljeni Boško odmah je Marinu uhvatio oko struka.

“Pesmu ‘Soba 23’ posvećujem muškarcu koji može da me isprati u životu,” rekla je Marina, a zatim nastavila svoj pohod kroz “Plastik”. Žurka je potrajala, blicevi su sevali, Marina spremno pozirala, a publika joj je velikim aplauzom zahvalila na dvosatnom povratku u nezaboravne osamdesete!

Izvor: svetplus.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar