Saopštenje za medije Nataše Bekvalac

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Jul 2011

Medijima koji su ovih dana nastavili da prate ljubavnu aferu prvog reketa sveta Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac, da mu pevačica  šalje SMS poruke, o čemu je navodno i sam Nole, progorovio u krugu prijatelja u Švedskoj, oglasila se i Nataša saopštenjem za medije koje vam prenosimo u celosti…

“Poštovani, već nekoliko godina me redom i nemilice tranžirate u vašim cenjenim novinama.Prešla sam preko najgnusnijih uvreda, intriga i podmetanja,iako mi je život već poprilično uništen, a kako nema nikoga da me zaštiti,prinuđena sam da nešto učinim sama. Drago bi mi bilo da Srbija zaista nema većih problema,prvo od moje porodične tragedije, a potom i od bračnog brodoloma. Godinama unazad,sve što se meni događalo, moji privatni neuspesi i padovi, pobuđivali su daleko veću pažnju od uspeha mnogo većih i važnijih ljudi od mene. Volela bih da mogu da budem kriva za sve šta se ovde događa. Ali,priznaćete da je čak i za mene to suviše zahtevan scenario…

Mnogo nam je bilo da nekoliko dana hvalimo svetskog šampiona Novaka Đokovića zbog pobede u Vimbldonu,pa nam se učinilo kako bi i njega bilo zgodno gurnuti u blato, gde smo vec odavno smešteni moje dete, moj bivši suprug i ja.
Malo je reći da nije istina sve ovo što je napisano o meni ali ja nemam snage da vam to u nedogled dokazujem. Želela bih da moja privatna Golgota nikada ne postane vaša profesionalna sramota.
Ako je potrebno izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina. Ali,pre toga moram da se izvinim i mom bivšem suprugu i mojim prijateljima Novaku Đokovicu i njegovoj porodici, koji zbog mene, unapred osuđene, ni krivi ni dužni, trpe torturu. Ako ikada vi poželite meni da se izvinite ,volela bih da za to ne bude kasno. Umorna od svega što ne mogu da promenim i pomirena sa tim što ste me stavili na stub srama … molim vas da mi dozvolite da bar na njemu budem sama.
Sasvim sama…”

Reklame

3 komentara

 1. Sladjana Latinovic said on 11/07/2011 at 16:05

  Sve nas ponekad u dokolici zanima sta to rade poznati. Vi, medjutim vredjate inteligenciju, krajnje ne ukusnim i bolesnim clancima, koje nas uzgred apsolutno i ne interesuju!!! Mi od trac novina ocekujemo nesto sasvim drugo!!!

 2. admin said on 11/07/2011 at 21:18

  Poštovana Slađo,
  sajt crvenitepih.com je tako koncipiran da na jednom mestu objedini sadržaj sa domaćih i portala iz okruženja koji se bave poznatim ličnostima. Ne bi se složili sa Vašom konstatacijom o “bolesnim člancima”. Jednostavno, na webu postoji zaista veliki broj portala slične sadržine tj. ciljne grupe pa možete slobodno da birate. Ovo nikako nemojte shvatiti kao naš beg od kritike koja je svakako dobrodošla. Ukoliko imate neki konkretan predlog za izmenu ili dopunu sadržaja slobodno nas kontaktirajte. Tu smo zbog Vas. Pozdrav.

 3. Sladjana Latinovic said on 21/08/2011 at 20:49

  znam to promeni kanal promeni sajt… Suvise je pod kalup sajtova kanala uredjivacke politike kursadzija grandova politickih enisija… DOBRONAMERNO VAM ZELIM DA BUDETE KREATIVNI. KREATIVNIJI. Ja sam neko ko vas redovno cita i nemam nameru da promenim sajt. Ima tu zabavnih novosti mnogo. Medjutim kako da se ne iznerviram kad pisete dali su Novak i Natasa u aferi ili ne pa onda u nekoliko navrata sta je rekla na to Natasa pa Daca pa Dacina baba pa komsinica Julka… Nivo, kvalitet, filtrirajte, filtrirajte, zahtevam, ne samo od Vas…

Ostavite komentar