Saša Vidić: Jelena Karleuša ima kokošji mozak!

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Jul 2011

Leto 2011. definitivno će biti vrelo, barem kada je reč o estradnim ratovima! Tek što je, posle brojnih uvreda ostavila na miru folk zvezde Seku Aleksić i Cecu Ražnatović, folkerka Jelena Karleuša je „nasrnula” na muzičku divu Lepu Brenu i poznatog modnog kreatora Sašu Vidića!


 

Poznati kreator kaže za Press da ga prozivke ove folkerke ne tangiraju, poručivši joj da shvata njenu situaciju jer smatra da je JK očigledno u teškoj besparici.

- Slažem se sa Jelenom da bi svaki stanovnik ove planete pre gledanja i slušanja njene muzike morao da konzumira određene opijate. Da bih takvu ženu doživeo kao modnu ikonu, moram dobro da budem opijen, pa onima koji nju tako doživljavaju preporučujem LSD (teške droge) – odgovara Vidić u svom stilu, i objašnjava koliko ga je pogodilo to što ga je Karleuša nazvala narkomanom.

U daljem razgovoru Saša Vidić pridodaje:

- Preporučujem svima da pet puta zaredom pogledaju tvoj poslednji nastup, ali sa napomenom da to nije reklama za kondome. Meni je samo žao što si se ti svim silama trudila da ostaviš takav utisak. Mogla si ti i bolje, ali godine i očigledna besparica učinile su svoje. Možda ćeš ovo obraćanje shvatiti kao otvoreno pismo, ali kako god, markicu ti neću poslati jer znam da za nju para nemaš. Nemoj da zajmiš novac kako bi mi odgovorila jer nije sramota nemati, sramota je lagati, plagirati i sve ono što ti radiš! I s obzirom na tvoje poznavanje srpske gramatike ili ti pravopisa, upotrebiću samo jedan padež koji mi se poslednjih dana pri pomisli na tebe vrzma po glavi – dativ! Kome ili čemu uopšte odgovaram? – rekao je Vidić kroz smeh.

Reklame

3 komentara

  1. SvetlanaP said on 05/07/2011 at 08:52

    E ovo je stvarno strasno, koliko ljudi sebi dozvoljavaju!Slazem se po pitanju Karleuse, a sta cemo sa tobom?

  2. Antonija said on 05/07/2011 at 17:32

    Sasa, volim te. Dobro si joj rekao.

  3. Nena said on 06/07/2011 at 17:02

    Koga zanima ovaj p…r?

Ostavite komentar