Savo Milošević se odrekao dede

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 11 Jul 2011

Poznati fudbaler Savo Milošević, njegov brat Andrija i sestra Cvijeta poručili su dedi Savi u bijeljinskom zatvoru da ga se odriču i da posle bola koji im je naneo, ubivši njihovog oca Stevu, za njega više ne žele da čuju, saznaje Press RS od izvora bliskog porodici.

Kako navodi ovaj izvor, Miloševići posle tragedije koja se dogodila 10. juna bukvalno prolaze kroz pakao, a Savo je čak poručio dedi da će ga, kada umre, sahraniti bez imena i da mu se ni za grob neće znati zbog sramote i bola koje im je naneo.

“Evo, prošlo je već mesec dana od tragedije u kojoj su Savo, Andrija i Cvijeta izgubili oca. Iako su se emocije malo smirile, Savo i dalje ne može da shvati postupak dede. Dan posle ubistva, on je razgovarao sa dedom i pitao ga zašto mu je ubio oca, ali kako vreme prolazi, sve je više ljut na njega i ne pada mu na pamet da ga ikada više poseti. Od tada više niko iz porodice Milošević nije obišao starog Savu u pritvoru” kaže naš izvor. Inače, posle ubistva oca, Savo, Cvijeta i Andrija mnogo više vremena provode zajedno nego što je to bio slučaj pre tragedije.

“Oni su jaka porodica i to su pokazali. Primetno je da se ispomažu kako bi prebrodili krizu u kojoj se nalaze. Nakon očeve sahrane najviše vremena provode sa svojim porodicama u svojoj kući u Johovcu. Pretpostavljam da im je tako lakše. Često ih vidim u dvorištu kako se igraju sa decom” kaže jedan od komšija. Sudsko veće Okružnog suda u Bijeljini juče je donelo odluku da produži pritvor za još dva meseca 83-godišnjem Savi Miloševiću iz semberskog sela Johovac, koji je 10. juna ove godine ubio svog sina Stevu Miloševića (58).

“Deda Savo Milošević je u lošem stanju pošto danima odbija da jede. Uzima tek pomalo hrane svaki drugi ili treći dan iako, kako kaže, ni sam ne zna zbog čega uopšte i jede. Nema nikakvu volju za životom, pogotovo od kada je dobio poruku od unuka da ne želi više nikada da ga vidi” otkriva izvor iz bijeljinskog zatvora.

Reklame

Ostavite komentar