Seka Aleksić sa dugom, bujnom kosom

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Jul 2011

Seka Aleksić upravo je na svom Fejsbuku objavila fotku bez turbana! Umesto “ćele” Seka ima dugu, gustu i negovanu kosu.

Pevačica Seka Aleksić gotovo dva meseca lagala je svoju publiku forsirajući priču da se ošišala na ćelavo. Iz tog razloga Seka je nosila turbane, koje je nakupovala dok se odmarala u Gani.

Bezuspešno su se paparaci trudili da je uhvate “u laži” priželjkujući da se promoli neki zalutali pramenčić ispod visokog turbana. Ali bezuspešno. Pevačica je svoju dugu kosu, krila kao zmija noge.

Ili su joj dosadili teški turbani ili su visoke temperature koje su meterolozi najavili za predstojeći period presudile pa je Aleksićka na svom Fejsbuk profilu “okačila” fotku sa novom fruzurom. Njena kosa ili nadogradnja, ali jedno je sigurno ćelava nije.

Reklame

1 komentar

  1. jasna said on 10/07/2011 at 17:19

    ne mogu da verujem da se toliko prostora daje seki i njenim frizurama,turbanima i tome slicno. ja ne znam da li je ona operisana od lijepog ukusa ali ova frizura je katastrofalna kao i oni turbani koje je nosila. trebala bi da se podsjeti na nekadasnje one poluduge, isisane od pozadi te naravno i da promjeni ovaj ocajni kolor kose. plavusa ili crnka i ni jedan drugi kolor joj ne pristaje.

Ostavite komentar