Skandal: I najnoviji Brenin spot je plagijat

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Jul 2011

Jedna od najvećih folk zvezda na ovim prostorima Lepa Brenapre desetak dana izdala je novi album koji nosi naziv “Začarani Krug”, a da je na vreme osmislila jaku i dobru kampanju istog, govori podatak da je već objavljen i četvrti spot.

Publika je do sada imala prilike da vidi spotove za pesme “Briši Me”, “Ne Bih Ja, Bila Ja”, “Metak sa Posvetom”, a sada je na red došao i spot za pesmu “Uradi To”. Kao i sve prethodne spotove i ovaj potpisuje Dejan Milićević, sa kojim je Brena dogovorila spotove za sve pesme sa albuma.

Numera “Uradi To” malo odskače od svega što je Brena radila do sada, te se tako pevačica predstavila u elektro fazonu, što je izazvalo komentare da pesma podseća na rad Jelene Karleuše, ali to nije za čuđenje kad se uzme u obzir da je pesmu uradio Atelje Trag.

Međutim, kao što je bio slučaj kada su joj zamerili da je spot za pesmu “Metak Sa Posvetom” zapravo kopija spota Tine Tarner za numeru “Missing You”, koji je snimljen pre petnaest godina, tako su odmah po premijeri spota za “Uradi To” na društvenoj mreži Fejsbuk pali komentari da ni ovog puta nije moglo bez pozajmljivanja.

Naime, neke od scena iz spota “Uradi To” neodoljivo podsećaju na kadrove spota korejanske grupe TVXQ! za pesmu “Keep Your Head Down”, a da li su Brena i Dejan zaista inspiraciju potražili u pomenutom spotu, zaključite sami!

Reklame

Ostavite komentar