Skandal: Lejdi Gaga se izgladnjuje i uzima svakakve droge !?

Izvor: index.hr
Postavljeno 07 Jul 2011

Poznati istraživački novinar Ian Halperin, koji je već napisao knjigu o Anđelini Džoli i Majklu Džeksonu, uskoro izdaje i svoju knjigu o Lejdi Gagi.

Ian je godinu dana istraživao pevačicu i sve sročio u knjigu. Kaže  kako je od članova njenog tima saznao da Lejdi Gaga danima faktički ništa ne jede već vreme provodi pred ogledalom kritikujući svoje telo. Osim toga, probala je i sve moguće droge, a i delomičan razlog zašto je tako kritična prema sebi je i lupus koji je napredovao puno više nego što je ona voljna da prizna. Od njega ima velike crvene mrlje po telu, a i kosa joj opada pa zbog toga koristi tešku šminku i brojne perike.

“Gaga više nije ono što je nekada bila. Zapravo, to je samo izmišljena karikatura, a ono što je bilo stvarno iza te cure, nestalo je. Ova Lady Gaga je jako opsesivna i treba joj pomoć kako se ne bi uništila”, tvrdi Ian.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 08/07/2011 at 07:26

    Clanak je odvratan! Svi veliki umetnici su ziveli veoma turbulentne zivote! Tu je ogromna kreativna energija koja mora da nadje izlaz……ko procita  knjigu “Tragedija genija” razumece sve mnogo bolje!

Ostavite komentar