Skandal: Tajči daje neodmerene izjave

Izvor: index.hr
Postavljeno 28 Jul 2011

Poznata hrvatska pevačica Tajči tvrdi da je mogla kupiti auto s novcem koji je potrošila da bi dovela decu u Hrvatsku. Ipak, nije došla zbog svoje turneje “Ludujmo s dušom” koja bi se trebala održati na jesen već je došla da poseti porodicu.

Na svom Facebook statusu napisala je: “Mogla sam kupiti dobar polovni auto za novce koje sam potrošila da dovedem svoju decu u Zagreb, ali kad ih vidim kako spavaju na mom starom krevetu u istoj sobi koju smo delile ja i moja sestra tokom najlepših godina mog detinjstva, sreća koju osećaj je neuporediva sa posedovanjem ikakvog auta koji bi se mogao kupiti novcem :)”.

Šta je na kraju mislila Tajči nije nam poznato, ali odrediti cenu za decu i uporediti ih sa polovnim autom nije baš svojstveno roditeljima. Šta li će tek izjaviti kad kupi i kartu za povratak !?

Reklame

1 komentar

  1. DM said on 28/07/2011 at 14:45

    Pa, ne mora da bude neodmerena. Troje dece plus ona, sve zavisi iz kog dela Amerike je pošla, nešto skuplja klasa i eto ti 4-5000 evra u jednom pravcu. Taman za bolji polovan auto.

    Još nešto – vaše gramatičke greške se ponavljaju iz dana u dan, a u vezi sa glagolom TREBATI. U srpskom jeziku taj glagol je bezličan, što znači da se ne menja po licima. Mogući su samo oblici TREBA i TREBALO.
    Evo npr. u ovom tekstu ” turneje “Ludujmo s dušom” koja bi se trebala održati na jesen već je došla “, a mora da piše “koja treba da se održi”. Ili u onom prethodnom današnjem tekstu o Atini, ćerki JK, gde piše da “bi trebala”, i u muškom i u ženskom rodu mora TREBALO. Obratite malo pažnju, jezik mora da se čuva.

Ostavite komentar