Slavko Beleslin demantuje natpise u novinama

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 25 Jul 2011

Epidemija transfera voditelja je u punom jeku. Ivana Zarić i Irina Radović su napustile “Pink” i prešle na “Prvu” televiziju. Stopama ove dve voditeljke, krenuo je i Milan Kalinić čija emisija „Pobedi Kalinića“ počinje sa emitovanjem od jeseni. A sada, na meti novinskih natpisa je prelazak voditelja informative sa “Pinka”, Slavka Beleslina u neku drugu medijsku kuću.

Nakon brojnih “letnjih transfera” voditelja i beskonačnih šetnja s jedne na drugu televiziju, novo ime koje se ovih dana spominjalo je Slavko Beleslin. U početku su ga prebacivali na B92, zatim je usledio natpis u novinama da je Beleslin s “Pinka” prešao na gradsku televiziju “Studio B”, zbog navodno “loših i neredovnih isplata na ružičastoj televiziji”. Kako bismo izbegli tu “rekla kazala priču”, pozvali smo Slavka Beleslina, koji je za S media portal demantovao čitavu priču.

- Ništa od toga nije istina. U poslednje vreme gde god da se pojavim, krene priča da se sa “Pinka” selim na neku drugu televiziju.

U nastavku razgovora, Beleslin je rekao da je povod za takvu priču bilo njegovo gostovanje u jednoj emisiji, kada se našalio na tu temu s kolegom, ne znajući da su kamere uključene. A novinari imaju običaj da “izvlače reči iz konteksta”. On pažljivo skuplja i razmatra ponude.

- Trenutno ne radim nigde, jer je, kao što znate, leto loša sezona za televiziju. Ponuda ima, ali ne želim da brzam. Sačekaću do jeseni i doneti konačnu odluku o tome, kaže Beleslin.

A da li planira da se oproba u nekom drugom “žanru” koji nema veze s informativom, Slavko je za S media portal rekao:

- Ne, definitivno je informativa ono što želim da radim i u čemu sam dobar. Tako da se držim toga.

Reklame

Ostavite komentar