Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković žele sina

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 25 Jul 2011

Sloboda Mićalović, ostvarena glumica i majka, priprema rolu mlade raspuštenice koju će igrati u nastavku serije “Sva ta ravnica“, čije emitovanje se očekuje pod promenjenim nazivom “Jagodići“ krajem oktobra na RTS-u.

 

Pored Mićalovićeve, u glumačkoj postavi su Gordan Kičić, Dragan Nikolić, Ivan Bosiljčić, Gorica Popović, Vojin Ćetković, Stevan Gardinovački i Radoslav Milenković.

Sloboda je otkrila da li je teško biti i uspešna glumica i majka:

“Nije lako, ali uz dobru organizaciju sve se postiže. Najmanje vremena mi ostaje za sebe. Ne kajem se zbog toga, jer se trudim da mi vreme provedeno sa ćerkicama bude najlepše moguće. Na taj način napunim baterije i dobijem neku neku novu energiju koja mi je potrbna da izdržim na poslu. Bilo mi je naporno dok sam snimala seriju ‘Nepobedivo srce’, jer sam spavala po tri sata. Baš je bilo teško i napeto, ali uz pomoć Vojina, moje mame i Rade, koja nam čuva decu, uspeli smo da se organizujemo. Hvala bogu, imam dve vesele i zdrave devojčice, tako da se sve da izdržati”, kaže Sloboda.

A na pitanje da li planira proširenje porodice, odgovorila je: “Zašto da ne? Zasad ne, ali u nekom trenutku bilo bi lepo da Vera i Mila dobiju brata. Videćemo, ako je tako suđeno, biće treće, pa muško.”

 

Reklame

Ostavite komentar