Soraja Vučelić demantuje vezu sa Nemešom

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Jul 2011

Soraja Vučelić negirala je glasine da je odmah po izlasku iz kuće “Velikog brata” ušla u tajnu vezu sa Nemešom, kao i govorkanja da namerava da putuje s njim u Hrvatsku.

Priču da je po izlasku iz kuće “Velikog brata” Nemeš završio u zagrljaju Soraje Vučelić i da zajedno u tajnosti putuju na odmor, odmah je demantovala sama Soraja jer, kako kaže, sa njim nije imala dobar odnos ni u kući a kamo li van nje!

- U svim tim glasinama nema ni trunke istine, rekla je Soraja za Index.

Prve dane po izlasku iz “Velikog brata” Soraja provodi u druženju sa prijateljima i nadoknađivanju svih razgovora koje je propustila tokom 106 dana izolacije, a veoma je zadovoljna komentarima okoline na svoj boravak u kući.

- Komentari su pozitivni. Što je najbitnije, ljudi nisu poverovali u sve ono što se pisalo po novinama o meni i videli su kakva sam zapravo i dosta su me pozitivno doživeli, istakla je Soraja.

A pisalo se po tabloidima proteklih meseci svašta – od toga da je jednu devojku izbola nožem, preko toga da je devojka za poslovnu pratnju, do toga da s ocem godinama ne komunicira, i Soraja je sve to demantovala.

- Otac i ja se nismo videli, jer on je u Hrvatskoj, a ja u Beogradu, ali čuli smo se otkako sam izašla iz kuće i vrlo je ponosan na mene, dodala je ona.

Soraji su takođe počele pristizati i brojne poslovne ponude, ali s obzirom da je sve još u fazi dogovora, mudro ćuti o detaljima. Pre ulaska u kuću snimila je neke vruće editorijale, između ostalog za CKM, a kaže da nema ništa protiv da se skine i za Plejboj.

- Zašto da ne? Imam granicu i nikad ne bih snimila nešto vulgarno, ali slike u Plejboju su umetničke – sve se vidi, a ništa se ne vidi, rekla je Soraja i dodala da bi volela i kad bi joj se pružila prilika za neku filmsku ulogu, jer voli glumu.

Od bivših sustanara čula se ovih dana s Horvatom, a javlja joj se i Dule. Sredinom jula dolazi u Hrvatsku, a s Horvatom, Milom i Antonijom dogovorila se da će zajedno uživati po Jadranu.

Reklame

Ostavite komentar