Srđan Predojević i Jovana Janković vode autorsku emisiju

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Jul 2011

Voditeljski par Jovana Janković i Srđan Predojević po povratku sa dvomesečnog odmora dobiće prvi put autorsku emisiju na Pinku. Njih dvoje će i dalje, s vremena na vreme, raditi jutarnji program, ali od septembra će imati priliku da se iskažu u jednoj sasvim novoj formi.

- Biće to sigurno jedna od najgledanijih emisija. Sad je sve zasnovano samo na dobroj ideji i polagano će dobijati konkretne sadržaje. Jovana i Srđan su se dogovorili sa Željkom Mitrovićem i od njega dobili punu podršku za ovaj projekat, a već u avgustu biće napravljene i promotivne fotke – navodi naš dobro obavešteni izvor sa „ružičaste televizije“.

Tragom ove informacije, pozvali smo popularne voditelje, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Umesto njih, odgovor smo dobili od Tanje Vojtehovski.
- Radimo na konceptu programske šeme. Nemamo još ništa konkretno, sve je u fazi pripreme – naglasila je potpredsednica „Pink medija grupe“.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 18/07/2011 at 07:05

    O neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  2. petar said on 13/08/2011 at 21:25

    Samo to ne… cemu je Jovana toliko dobra da jos ima autorsku emisiju,beskrajan niz “…ovaj…onaj…mmm…”,ko je nju angazovao taj je gledao ali nije cuo!Pa ona je “pametnija” od doktora nuklearne fizike,a u stvari daje dosadne,nebitne,uopstene komentare,lisena smisla da prepozna sustinu,jednostavno-nema kvalitetne znalacke konverzacije u njenim intervjuima….

Ostavite komentar