Šta Ana Nikolić kaže o svojoj udaji ?

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 20 Jul 2011

Seksepilna Ana Nikolić koja je megahitom ‘Mišo moj’ koji je na internetu preslušan preko 9,5 miliona puta i albumom ‘Maffia Caffe’, osvojila publiku u celoj regiji, nedavno je raskinula jednogodišnju vezu sa jednim Crnogorcem.

‘Bilo je ozbiljno, ali eto, prekinuto je, šta ćemo sad? Sad ćemo dalje. Sada možda neki Hrvat, možda neki novi dečko’, rekla je Ana.

Mediji, koji Nikolićku uporno žele udati, bruje da je razlog raskida jedan prebogati Rus.

‘Ja imam neki utisak da se ja nikad neću udati, dok mi novinari baksuziraju, nikada, haha. Znači stalno me nešto udaju. Ljudi, ja živim seks i grad. Pustite me, tek imam 32 godine, znači one se sve udaju oko 38., 39.; e za jedno 5-6 godina ću se udati’, rekla je kroz smeh balkanski seks simbol.

Atraktivna pevačica, koju su mediji između ostalog spajali i s hrvatskim biznismenom Stipom Lijanovićem, priznala nam je da još veruje u instituciju braka.

‘Ali se u isto vreme plašim razvoda. Ja sam nekako osoba koja kad bi to uradila, uradila bih za celi život. A ja nisam srela osobu koju vidim za celi život. Vidim već probleme u najavi tako da se ne upuštam u te avanture. Kad nađem nekoga za koga ću misliti da se držimo za ruke i sa 70, ja ću se tada udati’, izjavila je.

Reklame

Ostavite komentar