Šta je bilo pre “Seks i grada“

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 30 Jul 2011

Najavljeno je snimanje trećeg nastavka filma “Seks i grad” u kome se neće pojaviti nijedna “stara” glumica. Novi film otkriće nam šta se dešavalo pre serije i prethodnih filmova, odnosno kako su se četiri Njujorčanke upoznale.

Nastavak filma će biti snimljen po knjigama “Kerini dnevnici” i “Leto i grad” Kendis Bušnel, ali u njemu neće igrati ni jedna od glumica iz čuvene serije i prva dva dela filma.

U novom nastavku filma glumiće četiri nove mlade holivudske glumice, koje treba da dočaraju život glavnih junakinja u njihovoj najranijoj mladosti kao i njihov prvi susret.

Producenti filma su izabrali Blejk Lajvli da preuzme ulogu Samante Džons, Selenu Gomez za Šarlot Jork, Emu Roberts za Mirandu Hobs, a Elizabetu Olsen za Keri Bredšo.

Ova novost stiže posle višemesečne neodlučnosti producenata koji nisu mogli da se dogovore da li da nastavak filma bude skoncentrisan na doživljaje Keri i Zverke ili na prošlost glavnih junaka.

Odluka je konačno doneta pošto je glavna glumica Sara Džesika Parker nedavno izjavila da sigurno neće ponovo prihvatiti ulogu u nastavku filma, jer je u protekla dva dela već sve ispričano što se moglo ispričati o životu glavnih junakinja.

Kandis Bušner smatra da je ovo tek početak jer svaka od junakinja ima svoju prošlost i da nove avanture tek predstoje.

Reklame

Ostavite komentar