Šta nakon svega Džordž Rkman kaže o VB

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Jul 2011

Džordž Rkman među prvima je u finalu Velikog Brata prišao pobednici Marijani i čestitao joj na osvojenom novcu.Gledaoci se danima pitaju što joj je tom prilikom rekao i u kakvim je sad odnosima s Nemešom, koji mu je u kući bio jedan od najboljih prijatelja.

Džordž za Index.hr kaže da su ga bivši stanari jako razočarali, posebno Horvat, a smatra da Nemeš nije smeo da postupi onako kako je postupio. On je u kontaktu gotovo sa svim starim stanarima BB kuće, ali više nije s Nemešom.
“Čuo sam se s njim dan nakon što je izašao van. Sad je izgleda deaktivirao svoj profil na Facebooku i posle finala nisam se uopšte čuo s njim. Mislio sam da će biti na žurki, ali otišao je, a Marijana je bila sva u brizi. Od prvog dana izlaska u kontaktu sam s Draženom, Emom, Milom, Milanom, Slavicom i Radašinom. Čujem se i s Draganom, razmenili smo brojeve, ipak smo mi svi živeli zajedno i provodili dosta vremena skupa”, kaže on.
Nemeševim postupkom u finalu nije preterano oduševljen, ali neki stanari su ga još više razočarali: “Nemeš se nije trebao onako ponašati na kraju. Trebali su svi prići i čestitati Marijani. Jako sam razočaran, posebno s Horvatom. On je uvek imao lepu reč za svakog, bio je neutralan pa me njegov postupak iznenadio. Ostao sam paf. Svi smo mi ipak bili zajedno, živeli u jednoj kući i normalno je da se čestitamo. Uvijek se misli da je namešteno ovo ili ono, ali Marijana je ipak u Big Brotheru najviše dala. Tko je drugi toliko dao? Jedino Nemeš, ali on je ispao ranije”, kaže Rkman koji nije želeo da otkrije o čemu je pričao s Marijanom na pozornici.
“Svi me pitaju što sam joj rekao, ali nije još vrijeme da to iznosim. Malo sam s njom popričao i zapravo joj dao podršku, rekao sam joj nek bude jaka”, kaže taksista iz Njukastla. “Nisam nikad bio za tu njihovu vezu. Spolja sam video da ona njega ne voli, a on se klinac zaljubio. Ipak, kad je pobedila, morao joj je prići da joj čestitam. Nije u redu to kako se poneo”, smatra on.
Taksist iz Engleske trenutno dane provodi na Ostrvu gde mu je došlo svih šestoro dece. Kaže kako uživaju u gledanju filmova i opuštanju, a uskoro planira da se s njima uputi i ka našim prostorima: “Uskoro idem u Beograd u posetu rodbini, a planiram dolaziti i u Hrvatsku te dovesti svoju decu. Ne znam hoću li na more, ali imam prijatelja i fanova na Lošinju, Cresu, u Splitu i drugim gradovima pa ću se možda dovesti tamo i sresti se s njima”, rekao je Džordž.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 04/07/2011 at 07:51

    Tako je! Nedopustivo je ponasanje Nemesa! Ma sta odlucio, ako je mogao da se seksira svako vece sa Marijanom, bilo bi pristojno, da joj svoju odluku kaze nasamo, bez kamera! Covek je NARCIS i EGZIBICIONISTA i mislio je da je napravio ” jaku ” stvar! Jeste! Ucinio je da Marijana pobedi! Horvat je pokazao na kraju da je folirant! Red je cestitati…..bar je on sa svakim bio dobar! Bojana, najodvratnija ucesnica VB! Glumi facu bez pokrica!

Ostavite komentar