Sve bebe naše estrade

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 27 Jul 2011

Kada se pogleda koliko se poznatih dama iz našeg javnog života u poslednje vreme porodilo ili je najavilo da čeka prinovu, reklo bi se da Srbija nema problema sa natalitetom.

Među onima koje su se već izveštile u menjanju pelena jesu glumica Kalina Kovačevič, voditeljke Ana Miktić, Irena Spasić, Nina Radulović, Aleksandra Gudelj, te pevačica Tanja Savić. Kako su se brzo vratile profesionalnim obavezama, očigledno su bile odlični primeri, te su njihovim stopama krenule i poznate pevačice Ana Stanić, Emina Jahović i Jelena Tomašević, kao i voditeljka vesti na TV “Pink” Biljana Radeka.

 

Ana Stanić – uskoro stiže dečak
Pevačica Ana Stanić uskoro će ući u osmi mesec trudnoće, ali je i dalje veoma aktivna trudnica, te se često može sresti na gradskim događanjima. Ana će sredinom septembra na svet doneti dečaka, koji će biti njeno prvo dete u braku sa nekadašnjim košarkašem Momčilom Lavrnićem. Ana već planira izdavanje novog albuma za kraj jeseni, što će joj uz bebu doneti duplu radost.

 

Emina Jahović se nada devojčici
Srpska Penelope Kruz prošle nedelje otkrila je da je ponovo u blaženom stanju, te da će ona i njen suprug Mustafa Sandal za šest meseci po drugi put postati roditelji. Pevačica se nada se da će beba biti devojčica, a pre tri godine je na svet donela dečaka Jamana.

 

Irena Spasić postala mama jednoj Neri
Simpatična voditeljka šoua “48 sati svadba” Irena Spasić je krajem maja postala majka. Na svet je donela devojčicu Neru, a prinova u porodici veoma je usrećila nju i njenog supruga Dragana. Irena i njen suprug venčali u specijalnom izdanju “48 sati svadbe”.

 

Kalina Kovačević rodila kćerku Mionu
Glumica Kalina Kovačević i njen suprug fudbalski agent Rade Ćaldović 9. jula su postali roditelji male Mione. Kalina je nekoliko meseci održavala rizičnu trudnoću na poliklinici u Višegradskoj ulici u Beogradu. Miona je na svet došla petnaestak dana pre termina carskim rezom, ali je sve prošlo u najboljem redu i mama i beba su ubrzo napustile bolnicu. Kalina i Rade venčali su se 27. februara.

 

Nina Radulović ponosna mama malog Lava
Voditeljka Televizije “Prve” Nina Radulović porodila se početkom aprila i donela na svet dečaka koji je dobio ime Lav. Nina se porodila carskim rezom pet dana pre termina u klinici “Narodni front”, a dečak je dobio najviše ocene lekara. Glumac Branislav Lečić sve vreme je bio uz suprugu, a naredna tri dana slavio je rođenje trećeg deteta.

 

Jelena Tomašević – beba stiže u januaru
Ovih dana mnoge je iznenadila vest da su se pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić verili, i da će uskoro postati roditelji.
- Veoma se radujemo, baš kao i naši najbliži rođaci i prijatelji – rekli su Jelena i Ivan za magazin “Story”.

Reklame

Ostavite komentar