Trač ili istina: Ivan je ustvari varao Gocu !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 19 Jul 2011

Iako je u samom startu rekla da neće puno pričati o svom, još uvek zvaničnom, braku sa Ivanom Marinkovićem, pevačica Goca Tržan se izgleda predomislila i otkrila sve ono što je u poslednje vreme tišti, pa tako i to da je načula da je bivši muž varao.    

Goca Tržanova je za magazin „Stori“ rekla da je čula priče da je Ivan u vreme njene najveće ljubavi imao drugu, kao i da sada ima neku devojku, prenosi Alo.

- U poslednje vreme sve češće čujem da me je varao u vreme moje najveće ljubavi prema njemu, kao i to da sada ima neku, ali to nisam obnarodovala na sav glas i ne planiram da ga pratim. Naprotiv, želim mu svaku sreću, čak i onu u ljubavnom životu – rekla je pevačica i dodala da joj je neprijatno kada zna da je neko progoni:
- Radila ja ili ne radila nešto što se njemu ne dopada, ne znam kako treba da se osećam kada znam da mi je neko u svakom trenutku za petama. Ne samo da nije prijatno kada znate da vas neko progoni, nego je i zastrašujuće jer je i to zlostavljanje – prokomentarisala je Tržanova i izjavila kako sa bivšim mužem ne može normalno da razgovara.
- Nas dvoje u poslednje vreme nismo u odnosu u kom bi mogao da nastane bilo kakav normalan razgovor. Pričamo samo o Leni. Ne mislim da bi on u ovom trenutku učinio bilo šta što bih ga ja zamolila – rekla je popularna pevačica.

Reklame

Ostavite komentar